2021-05-31 08:14:18• hírek • Fizetett tartalom

100 lej értékű vitamincsomagot nyerhet a Korall Klinika jóvoltából

Legyen tél vagy nyár, a szervezetünknek folyamatosan szüksége van vitaminokra, hiszen ezek javítják általános közérzetünket, kedélyállapotunkat, viselkedésünk energikusabb lesz, és segítségükkel könnyebben elkerülhetők vagy leküzdhetők a kisebb betegségek is.

Mivel azonban a modern átlagember többnyire vitaminhiányosan étkezik, azaz az ételek által nem visz be a szervezetébe elegendő mennyiségű vitamint, így ezeket más módon kell pótolni. Ennek egyik legkézenfekvőbb módja, ha az ember egy patikában beszerzi a számára szükséges készítményt, mely rendszeres szedés mellett szintén hozzájárul a fentebb említett pozitív hatások eléréséhez.


Amennyiben Ön is szeretné megtámogatni szervezetét egy vitaminkúrával, akkor keresse fel a Korall Klinika Facebook-oldalát, ahol hamarosan nyereményjátékot indítanak, s a játék végén egy 100 lej értékű vitamincsomagot sorsolnak ki a jelentkezők között. Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a sorsoláson, nem kell mást tennie, mint kedvelni a Korall Klinika ide kattintva elérhető Facebook-oldalát, majd két ismerőst megjelölni hozzászólásban. A megosztók között ezt követően kisorsolják azt a szerencsés lájkolót, aki hazaviheti a 100 lej értékű vitamincsomagot.


A játék július 1. és júlis 15. között zajlik, a szerencsés nyertest a Korall Klinika közösségi oldalán hirdetik ki. Játékra fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: